Mindenkinek van hangja! Olvass fel Te is!

Önkéntes felolvasások weblapja. Csatlakozz!

Evila: Lassú vágta

Szerző: Evila | Előadja a szerző | Megjelenés: Kézirat
A felvétel készült: 2013 | Játékidő: 00:08:17 | Bitráta: 128 kbps / 44 kHz / stereo
Vaklap: Az mp3 letöltése

evila-lassu-vagta-n-18

Evila: Lassú vágta (Előadja: a szerző)

Már túl voltak az első ölelésen, egymáshoz simulva feküdtek az ágyon. A fiú hanyatt, a lány a jobbján cicásan hozzásimulva, feje a fiú jobb karján, bal oldalával a fiú csípőjéhez préselődve, combja pedig a fiúén pihent.

A fiú beletúrt a lány hajába, a másik keze a lányéval kulcsolódott össze.

Hallgattak, a még alig múlt gyönyör emlékét felidézve magukban. Mindig így szokták, kétszer élték meg ugyanazt a mámort, másodszor is együtt, és mégis külön. Jó játék volt.

Aztán a lányban elindult újra a vágy, de tudta, a fiúnak kell még egy kis idő. Érezte, hogy áttüzesedik a tenyere, felkuporodott a fiú mellé és a feje tetejétől lassan lefelé haladva végigsimította az előtte heverő meztelen férfitestet úgy, hogy közben hozzá sem ért. A tenyeréből áradó hő keltette életre a másik minden porcikáját, olyan érzést keltve, mintha egy nagyon kellemesen meleg, már-már forró áramlat venné körül.

A lány már eljutott a lábfejéig, majd visszafelé indult, de most a tenyerével hűvösebb, nyugtató levegőt áramoltatva.

Ekkorra már a másik nagyon kíváncsi volt, mi lesz ebből, ilyen mélységekig még nem jutottak. A lány eddig hagyta, ő legyen mindig a vezető, megelégedett azzal, hogy teste egy-egy jelzésével, csípőjének mozdulataival, vagy egy pici kis irányító kézmozdulattal segítette őt, hogy a fiú még teljesebb gyönyört adhasson neki. Elfogadta amit kapott, ezzel juttatva el a másikat is a csúcsig, de kezdeményezni még nem kezdeményezett.

Kíváncsi volt – és hát –, már nagyon izgatott.

A lány visszatért, egy ideig némán nézte őt, majd fölé hajolt, és apró, kis csókocskákat adva elindult, a homloktól kezdve lefelé vándorolva a férfitesten. Ezek a csókok beborították a fiú homlokát, szemét, arcát, futó mozdulattal – mint egy kiskutya –, végignyalta az orrát, a szájánál elidőzött, előbb körbenyalta a fiú ajkait, majd a nyelvével szétfeszítette, bár nem is záródtak szorosan össze, végigfutott a nyelvével a fogakon, majd a már önként kinyílt szájba hatolt a nyelvével, belülről is végigízlelt minden elérhetőt, egy kicsit összefonódtak, majd a lány kibontakozott, és folytatta útját lefelé.

Ide-oda cikázott csókjaival, ügyelve, egy kis csóktalan területet se hagyjon. A fiú mellkasánál finoman cirógatta a bimbókat, nahát, ez milyen jó, gondolta a fiú, mert eddig azt hitte, ez az érzés csak a lányoké, mekkorát tévedett, te jó ég!

Érezte a lány nyelvének finom, mégis ingerlő mozdulatait. Már ő is forrónak érezte a testét, kész lett volna egy újabb összefonódásra, de várt, kíváncsi volt, mi jöhet még, mert a lány egyre érzékenyebb területekhez ért.

Már túl volt a köldökén is, kicsit bekíváncsiskodott a nyelvével, azt körbe-körbe forgatta, nagyon jó érzéseket keltve.

Már az ágyékánál tartott és nagyon kíváncsi volt, hogy mi lesz. De legnagyobb csalódására: semmi, mert a lány kihagyta, a combját kezdte csókolgatni, majd haladt megint apró csókocskákkal lefelé. Amikor már leért a lábfejéig, szétnyitotta a férfi lábait hol az egyik, hol a másik belső combja kapott apró csókokat. Majd végre eljutott a vágyak tárgyáig, a fiúnak úgy kellett visszafognia magát, hogy le ne rohanja.

Testének legérzékenyebb pontján megérezte a lány forró nyelve hegyét, ahogy a lyuknál köröz, ügyesen behatolva vele, ameddig csak tud, érezte az izmok rezdülését, a saját mámorát, már egész elborította a hullám, megemelte a csípőjét, hogy a lánynak teljesen felkínálja magát, nem bírt a fokozódó feszültséggel, de a lány intett, hogy ne, maradjon és nem akarta elrontani a játékát, volt még némi ereje, visszahanyatlott.

Forró nyelvet érzett magán, végig, egész a hasáig, majd vissza. És döbbenet! A lány felegyenesedett.

Felnézett – bár alig látott –, majdnem megkérdezte, mi van, mi lesz, miért játszik vele, amikor már rájött.

Akcióba lépett megint a forró tenyér, a lány az arcát figyelte, miközben a golyóival játszott, ilyet még nem csináltak neki, tényleg játékszernek érezte magát. Egy hirtelen felszabadult hatalmas hullám játékszerének, örömmel adta át magát neki, kíváncsi volt rá, merre sodor.

Jól esett a masszír, a golyók játéka, mely folytatódott följebb is, a lány ujjai zongoráztak rajta, de ez már kevés volt, érezte. Nagyon várta már a lány száját, forró nyelvét akarta érezni, be akarta tölteni, át akarta magát az utolsó cseppig adni neki.

És végre! Forró ajkat érzett a legérzékenyebb pontja körül, várta, hogy kitárul a lány szája és végre bejuthat ahová már nagyon kívánkozik, de még most sem jött el a pillanat, mert a lány éppen csak a hegyével játszott, körbe-körbe járt rajta, igaz, egyre mélyebbre jutva. Érezte magán a forró, köröző nyelv minden egyes izomcsomócskájának rezdülését, ahogy odapréselődik a lány szájpadlásához, és ott indult el a „nyelv-lambada”. Teljesen ismeretlen érzés volt, eddig még a nők, ha megtették neki – kevesebbszer, mint szerette volna – nem játszottak vele, gyorsan letudták, nem érezte, amit most a lánynál, hogy ő is élvezi.

Érezte magán a forró, köröző nyelv lüktetését, a lány égető ajkait, hogy – végre, végre már – egyre beljebb jut, beletúrt a lány hajába, kicsit rá akart segíteni, mert már nagyon nehezen bírta, de a lány intett, hogy nem, a fejét ne fogja, nem engedi.

Eddig is ő irányított, nagy nehézségek árán, de engedett neki, és akkor érezte, hogy megnyílik egy alagút, mely szinte teljesen eltünteti, majd napvilágra kerül, majd újra el, előbb csak lassú ütemben, majd egyre gyorsabban, egyre keményebben, egyre türelmetlenebbül.

Összeszedte az erejét, felemelte a fejét, hogy megnézze a lányt, és már az Ő arcán is látta az elborult szenvedélyt, hogy nincs már neki sem ereje, türelme a játékra, utat nyit és az egészet akarja, és ez már vágta volt, hangos, gyors iramú, nyálas vágta, egészen a kicsúcsosodott pillanatig. És végre robbanhatott, mindent betöltve és már azt sem érdekelte, hogy mit csinál a lány, bár szerette volna ha magában tartja, de úgy átjárta az extázis, hogy mindegy volt neki.

Teljesen átadta magát a kirobbanó szenvedélynek, s mikor megtörtént, akkor várta a szokásos egyedüllétet, ürességet, és nem érezte.

Mert a lány még mindig ott volt vele, cirógatta, szeretgette, nem hagyta magára, megint felforrósodott tenyerébe zárta, majd kis csókokat adva neki, elköszönt tőle. És ez olyan jó érzés volt, hogy még UTÁNA is kellett, számított neki.

Nem volt már ereje arra sem, hogy kinyissa a szemét, csak érezte magán a lány – szinte vigasztaló – simogató mozdulatait. Már nem volt forró, hanem csak meleg, biztonságot adó, szerető.

Érezte a simogató, játékos ujjakat a hasán, mellkasán, hogy a lány megint hozzá simul, a takaró érintését, amit a lány magukra borított, érezte a nyugalmat, mely kezdi átjárni a testét a szenvedély után, összesimultak, most sem kellett semmi szó, anélkül is boldogok voltak…

Minden vélemény számít! Írd meg a Tiédet!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogger ezt szereti: